Contact Us +31 (0)73 206 02 20
Our Address Pettelaarpark 20 5216 PD 's-Hertogenbosch

ARE YOU READYFOR THE NEXT STEPIN YOUR CAREER?

Werken bij KEEYNS

Direct bij binnenkomst word je gegroet door de vrolijke baliemedewerkster. Jij loopt door de open gangen naar de ontwikkelaarsruimte. Hier staat de dampende koffie op je bureau al op jou te wachten. Je bent iets vroeger aangekomen, dus jij begroet de rest van jouw team bij binnenkomst. Jullie zijn namelijk écht een hechte club! Als losse start-up binnen de grote moederorganisatie waar jullie deel van uit maken, zien jullie jezelf ook als innovators en disruptors (denk Billy Beane in Moneyball). Iedere dag zijn jullie als team bezig om grote veranderingen door te voeren binnen de financiële branche! 

Keeyns is always hiring

 • Stageopdracht: Van scratch (zonder legacy!) een nieuwe web app ontwikkelen met de laatste technieken?

  Wij hebben 'm! De opdracht waar jij als student met veel verschillende onderwerpen bezig kan zijn! Beginnend met wat termen, dan is dat maar gebeurd: REST, API, OAuth2, SQL en zelfs CI/CD.

  Dit zijn geen “Random()” termen, maar technieken waarmee we jou je gang laten gaan. Zelf werken we binnen KEEYNS met C# en typescript, doe hier je voordeel mee!

   

  More
 • Lead .NET Developer

  Jouw team bestaat uit de Solution Architect, 2 andere ontwikkelaars en een Product Owner. Jij bent samen met de Solution Architect verantwoordelijk voor de gehele scope van het systeem, van A to Z. Hierbij bedenk jij dagelijks nieuwe features en creatieve oplossingen. Tegelijkertijd sparren jullie samen over de architectuur en over de complexe vraagstukken die voor jullie liggen.

   

   

  More
 • Senior .NET Developer

  Jij gaat werken aan een nieuw systeem dat gebruikt gaat worden door bedrijven wereldwijd. Dit systeem bestaat onder andere uit een complexe tax engine, document storage systemen en koppelingen met de belastingdienst wereldwijd. Momenteel zijn jullie de puntjes op de i aan het zetten voordat het live gaat. De eerste reacties zijn ontzettend lovend en hierdoor zijn jullie trots op het product. Je bent daarnaast ook trots op de technieken waar je mee werkt.

   

  More