Contact Us +31 (0)73 206 02 20
Our Address Pettelaarpark 20 5216 PD 's-Hertogenbosch

ARE YOU READYFOR THE NEXT STEPIN YOUR CAREER?

Werken bij KEEYNS

Direct bij binnenkomst word je gegroet door de vrolijke baliemedewerkster. Jij loopt door naar de bovenste verdieping waar de ontwikkelaars zich huisvesten. Hier staat de dampende koffie al op jouw bureau te wachten. Je bent iets vroeger aangekomen, dus jij begroet de rest van jouw team bij binnenkomst. Jullie zijn namelijk écht een hechte club! Als scale-up binnen de grotere moederorganisatie waar jullie deel van uitmaken, zien jullie jezelf ook als innovators en disruptors (denk aan Billy Beane in Moneyball). Iedere dag zijn jullie als team bezig om grote veranderingen door te voeren binnen de financiële en fiscale branche! 

Keeyns is always hiring

 • Stageopdracht: Van scratch (zonder legacy!) een nieuwe web app ontwikkelen met de laatste technieken?

  Wij hebben 'm! De opdracht waar jij als student met veel verschillende onderwerpen bezig kan zijn! Beginnend met wat termen, dan is dat maar gebeurd: REST, API, OAuth2, SQL en zelfs CI/CD.

  Dit zijn geen “Random()” termen, maar technieken waarmee we jou je gang laten gaan. Zelf werken we binnen KEEYNS met C# en typescript, doe hier je voordeel mee!

   

  More
 • Lead .NET Developer

  Jouw team bestaat uit de Solution Architect, 2 andere ontwikkelaars en een Product Owner. Jij bent samen met de Solution Architect verantwoordelijk voor de gehele scope van het systeem, van A to Z. Hierbij bedenk jij dagelijks nieuwe features en creatieve oplossingen. Tegelijkertijd sparren jullie samen over de architectuur en over de complexe vraagstukken die voor jullie liggen.

   

   

  More
 • Senior .NET Developer

  Jij gaat werken aan een nieuw systeem dat gebruikt gaat worden door bedrijven wereldwijd. Dit systeem bestaat onder andere uit een complexe tax engine, document storage systemen en koppelingen met de belastingdienst wereldwijd. Het product staat inmiddels live. De eerste reacties zijn ontzettend lovend en hierdoor zijn jullie trots op het product. Tevens is Keeyns een samenwerking met SDU aangegaan. Zo komt er meer budget en kennis vrij! Ook zij staan volledig achter ons product en de samenwerking geeft een nieuwe boost aan Keeyn! Je bent daarnaast ook trots op de technieken waar je mee werkt.

   

  More