Contact Us +31 (0)73 206 02 20
Our Address Pettelaarpark 20 5216 PD 's-Hertogenbosch

Stageopdracht: Van scratch (zonder legacy!) een nieuwe web app ontwikkelen met de laatste technieken?

Wij hebben 'm! De opdracht waar jij als student met veel verschillende onderwerpen bezig kan zijn! Beginnend met wat termen, dan is dat maar gebeurd: REST, API, OAuth2, SQL en zelfs CI/CD.

Dit zijn geen “Random()” termen, maar technieken waarmee we jou je gang laten gaan. Zelf werken we binnen KEEYNS met C# en typescript, doe hier je voordeel mee!

 

Met onze stageopdracht doe je veel kennis op kennis over het ontwikkelen van web applicaties. We hebben het hier niet over een website, maar echt een applicatie. Hier komt veel bij kijken. Denk aan: authenticatie/autorisatie, visuele eigenschappen, het ophalen van data uit onderliggende systemen en het slim kunnen omgaan met de gegevens. Je komt hierbij in aanraking met het ontwikkelen van een nieuwe front end en back end. Ook ga je een verbinding opzetten met onze live omgeving!

Wat ga je precies doen? Wanneer je aan de slag gaat met de applicatie, wordt middels een effectief dashboard in één oogopslag duidelijk hoe onze productiesystemen gebruikt worden. De statussen en cijfers in het dashboard zijn real-time, betrouwbaar en vanaf elke locatie toegankelijk. Zo is iedereen binnen de organisatie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Mocht er voldoende tijd voor zijn kun je misschien zelfs enkele voorspellingen maken. We zien graag dat deze gegevens geëxporteerd kunnen worden en door de gebruiker te downloaden zijn. De informatie mag niet (of deels) voor iedereen zichtbaar zijn, dus dit zien we graag achter een login scherm.

Natuurlijk willen we jouw werk niet laten verstoffen. Daarom kiezen we voor een Continuous Integration and Delivery oplossing. Met één druk op de knop kunnen we jouw werk online zetten. Zodat je je stage echt afsluit met een tastbaar product. Kortom; alle aspecten van software ontwikkeling komen voorbij in deze opdracht.

Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten en je veel nieuwe dingen te leren, waarbij we graag laten zien hoe wij ons product ontwikkelen. En heel misschien.. word je ook enthousiast van het software ontwikkelen in onze branche!

 

Keeyns B.V.

In deze snel veranderende wereld wordt juridische en fiscale wetgeving erg gecompliceerd. Overzicht behouden wordt steeds lastiger, laat staan ‘in control’ zijn als (inter) nationale speler. Keeyns is, zoals de naam vermoedt: een ‘keen’ systeem. Met behulp van Keeyns krijgen klanten volledige controle over fiscaal advies, aangiftes en alle anderen zaken die hiermee verbonden zijn. Keeyns heeft een gebruiksvriendelijke “document storage tool” waarmee alle belangrijke documenten gemonitord kunnen worden zoals: globale fiscale aangiften, betalingstermijnen en andere relevante deadlines. Het dashboard van Keeyns geeft e-mailnotificaties weer en brengt bedrijven en ondernemers tijdig op de hoogte van deadlines. Een overzichtelijke workflow maakt meteen duidelijk wie ‘ownership’ heeft.

Het team van Keeyns bestaat momenteel uit drie ontwikkelaars en een product owner. Dit jaar hopen we met behulp van een investeerder te kunnen groeien met twee nieuwe collega's. Het kantoor van Keeyns zit in ’s-Hertogenbosch en is gevestigd op het Pettelaarpark. Het bedrijf is op 200 meter afstand verwijdert van de snelweg de A2 en is vanaf het centraal station ook goed bereikbaar met de bus of OV-fiets.

Keeyns B.V.
Pettelaarpark 20
5216 PD 's-Hertogenbosch
Netherlands

Kom jij bij ons stage lopen? 

Voor vragen over deze stageopdracht kun je contact opnemen met Vivian Koetsier.
Te bereiken op vivian.koetsier@keeyns.com of 0611848776. 

Startdatum in overleg en een marktconforme stagevergoeding. 

Upload your application and cv